Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

Середа, 23 травня 2018, 17:10

ЗНО-2018: 24 травня стартує іспит з української мови та літератури

університет Франка

22 травня в Україні розпочалася основна сесія цьогорічного ЗНО.

Про це повідомила прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

Зовнішнє незалежне оцінювання стартувало  22 травня іспитом із математики, а до 13 червня планують оголосити результати з української мови та літератури.

Завтра, 24 травня, відбудеться ЗНО з української мови і літератури. Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО дозволено лише за наявності паспорта і запрошення-перепустки для участі в ЗНО.

На виконання ЗНО для абітурієнтів відведено 180 хвилин, а загальна кількість завдань роботи – 58. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 104.

Загалом на участь у ЗНО-2018 у Львівській області зареєстровано 21 395 осіб.

ЗНО з німецької, французької та іспанської мови здаватимуть лише у Львові, тому випускникам, які матимуть бажання приїхати завчасно, обласна влада організує можливість проживання у місті.

Нагадаємо, що із 14 травня триває реєстрація на вступ на магістратуру за процедурою ЗНО для визначених категорій студентів.

Цьогоріч для участі в ЗНО зареєструвалися 335 843 особи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.