Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

П'ятниця, 25 травня 2018, 12:50

Львівський перевізник незаконно викинув сміття на Житомирщині

львівське сміття

Перевізник працював на фірму "Санком-Львів".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У ніч з 21 на 22 травня перевізник незаконно скинув львівське сміття поблизу села Барвинівка Новоград-Волинського району Житомирської області.

Як з'ясували у Львівській ОДА, перевізником виявився ФОП Грех Андрій, який надавав послуги з вивезення побутових відходів з Львова для ТОВ "Санком-Львів".

Наразі матеріали справи передано до Новоград-Волинського відділу Національної поліції у Житомирській області та відкрито кримінальне провадження.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТОВ "Санком-Львів" зареєстроване у Львові, займається збирання безпечних відходів.

Кінцевими власниками фірми-перевізника є Сергій Естремський (Львів), компанія "Диллон Системз ЛТД" (Сейшели).

Нагадаємо, за результатами конкурсу, організованого Львівською міськрадою ще на початку минлого року, ТОВ "Санком-Львів" з березня 2017 року вивозить сміття із Шевченківського району Львова.

Також ця фірма виграла у тендері, який у січні цього року провела Львівська облрада на вивезення сміття з майданчика на вул. Винниченка, 18.

Нашадаємо, у серпні 2017 року львівське сміття також виявили на Житомирщині. Перевізник хотів вивантажити дві фури львівського сміття поруч із дорогою у місті Баранівка.

Раніше Варіанти створили карту львівського сміття та підрахували найвіддаленіше від Львова місто України, у яке його вивозили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.