Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ТОВ "Санком-Львів"

П'ятниця, 12 січня 2018, 18:00

Ганущин виділив понад 70 000 гривень на вивезення сміття з облради Львівщини

ТОВ "Санком-Львів"

Львівська облрада провела закупівлю на вивезення сміття: участь в аукціоні взяли лише два перевізники.

Це було опубліковано на сайті публічних закупівель ProZorro.

Сьогодні управління майном спільної власності Львівської обласної ради провело тендер на вивезення твердих побутових відходів з сміттєвого майданчика поблизу адмінбудівлі облради на вул. В.Винниченка, 18.

Вартість закупівлі Львівська обласна рада встановила у 74 500 грн, а термін надання послуг складає рік – з січня до 31 грудня 2018 року.

Участь у закупівлі взяли дві компанії – ТОВ "Санком-Львів" та ТОВ "АВЕ Львів", які запропонували вивозити сміття за 72 676,73 грн та 74 500 грн відповідно.

Переможнем тендеру стала фірма ТОВ "Санком-Львів", наразі обласна рада має укласти із цим перевізником договір на вивезення сміття.

Зазначимо, у закупівлю входить вивезення ТПВ із 3 контейнерів на вул. Винниченка, 18 об’ємом 1,1 куб.м три рази на тиждень: щопонеділка, середи та п’ятниці.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТОВ "Санком-Львів" зареєстроване у Львові, займається збирання безпечних відходів.

Кінцевими власниками фірми-перевізника є Сергій Естремський (Львів), компанія "Диллон Системз ЛТД" (Сейшели).

За результатами конкурсу, організованого Львівською міськрадою ще на початку минлого року, ТОВ "Санком-Львів" з березня 2017 року вивозить сміття із Шевченківського району Львова.

Додамо, у серпні 2017 перевізник "АВЕ-Львів" визнав свою неспроможність у повноцінному вивозі сміття зі Львова. Відтак Львівська ОДА запропонувала компанії відмовитися від обслуговування частини сміттєвих майданчиків та передати їх іншим перевізникам.

Зазначимо, про неспроможність "АВЕ-Львів" вчасно вивозити відходи з міста в ОДА заговорили наприкінці липня 2017 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.