Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергiй Шахов

Реклама,   Середа, 30 травня 2018, 15:40

Народний депутат України відвідав львівський завод "Гетьман"

Сергiй Шахов

До Львова приїхав депутат партії "Наш край" Сергій Шахов.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів. Сьогодні Сергій Шахов зустрівся з працівниками заводу "Гетьман".

Він розповів про своє і партійне ставлення до роботи Уряду та реформ. Так, Сергій Шахов заявив, що підтримує виборчу реформу, скасування депутатської недоторканості, створенння Антикорупційного суду, заснування єдиної помісної Церкви в Україні.

Втім, він вважає, що є нереалізованими освітня, медична і пенсійна реформи, поліцейська, зруйнована банківська система. На питання працівників заводу чи плануються дострокові вибори до Верховної Ради він заперечив, але додав: "Хотілося б, аби відбулись, щоби перезавантажити парламент, який не працює. Я сьогодні намагаюсь об'єднати парламентарів у групу "Нашого краю". Після наступних виборів представники партії "Наш край" будуть в парламенті, не маю сумніву."

Зазначимо, що Сергій Шахов – єдиний народний депутат від партії "Наш край". Він є мажоритарником з Луганщини, вперше обраний до парламенту в 2016 році, на довиборах. До того займався підприємництвом, був депутатом Луганської обласної та Стахановської міської рад. Він є членом депутатської групи "Воля народу", входить у регламентний комітет ВРУ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.