Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

фільм про Довбуша

П'ятниця, 1 червня 2018, 15:53

У Львові шукатимуть акторів для ще одного фільму про Довбуша

фільм про Довбуша

Кастинг акторів до історичної драми Олеся Саніна триватиме два дні.

Про це повідомляє  Львівська кінокомісія.

6 та 7 червня з 11:00 до 18:00 у Першій львівській медіатеці відбудеться кас-тинг акторів для історичної драми "Довбуш" режисера Олеся Саніна. Органі-затори кастингу Limelite, Pronto Film за підтримки Львівської кінокомісії.
До участі запрошуються актори 25-65 років та акторки 25-35 років. Учасникам потрібно підготувати будь-який близький вам текст (монолог або прозу) трива-лістю до 1 хвилини.

"Це фільм про українського легендарного опришка Олексу Довбуша. Про те, як народилася і розрослася легенда про карпатського лицаря, що надихає цілі покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов, про зраду і кривду. Про те, як він жив і як обманув смерть", – анонсує Держкіно України.

Проект цієї картини став переможцем 10-го конкурсного відбору Держкіно у секції ігрових тематичних фільмів "Велич українського духу на прикладах легендарних героїв народного фольклору". Режисером картини є український кінематографіст, автор фільму "Поводир" – Олесь Санін. Сценарій написали Василь Портяк, Максим Черниш та Олесь Санін. Продюсує картину Максим Асадчий.

Нагадаємо, весною цього року на широкі екрани вийшов фільм про Олексу Довбуша "Легенда Карпат".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.