Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

спорткомплекс на Сихові

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 5 червня 2018, 15:00

Міністерство спорту виділить 27 мільйонів для зведення спорткомплексу на Сихові

спорткомплекс на Сихові

Кошти надійдуть як субвенція з  держбюджету.

Про це йдетьься на сайті Міністерства молоді та спорту України.

Вчора Міністерство молоді та спорту відбрало об'єкти для надання субвенції з держбюджету на будівництво палаців спорту. У цей перелік увійшов спорткомплекс на проспекті Червоної Калини у Львові.

На будівництво палацу спорту на Сихові запропоновано виділити 27 млн грн держбюджету.

Основними критеріями відбору були: наявність виготовленої документації; наявність відведеної земельної ділянки; наявність глядацьких місць у кількості не менше ніж 2500; наявність видів спорту у кількості не менше ніж 4; наявність вимог щодо доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп.

Нагадаємо, восени 2017 року завершився Всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію спорткомплексу на Сихові. Площа земельної ділянки, виділеної під його будівництво складає 14,6 тис м² і є між ТЦ "ВАМ", ТЦ "Інтерсіті" і парком Івана-Павла ІІ на Сихові.

А у січні цьог року міський голова Львова Андрій Садовий створив спеціальну робочу групу, яка вирішуватиме проблемні питання, пов’язані з реалізацією цього проекту.

Додамо, що внаслідок будівництва знесуть автостоянку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.