Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

площа Святого Юра

Вівторок, 12 червня 2018, 17:49

Дитячий майданчик на площі Святого Юра обійдеться Львову у мільйон гривень

площа Святого Юра

А на його проект витратили 200 тис грн з бюджету Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні у місті тривають роботи з облаштування дитячого простору у сквері на площі Святого Юра. На ці роботи міськрада виділила з бюджету Львова 1 млн грн.

Завершити будівництво майданчика планують впродовж літа.

За словами голови Галицької районної адміністрації Андрія Зозулі, ідея проекту полягає у створені сучасного та зручного дитячого майданчика, який гармонійно вписується в навколишнє середовище, завдяки плавності форм та не конкурує з пам’ятником Андрея Шептицького.

"Зараз там тривають земляні, підготовчі роботи: виставляються рівні, де, що мало б бути розміщено, тобто тривають такі низові роботи", – заявив Андрій Зозуля.

Нагадаємо, у липні 2017 року завершився всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу концептуальну пропозицію дитячого майданчика на площі Святого Юра у Львові. Вартість цього проекту становила 200 тис грн.

А у лютому 2017 року уряд вирішив виділити 20 млн грн на реставрацію споруд собору Святого Юра у Львові, а 19 травня львівські депутати затвердили програму відновлення Святоюрського комплексу на 2017-2020 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.