Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Фестиваль LvivMozArt

mozart.lviv.ua

Прес-реліз,   Середа, 13 червня 2018, 16:59

На фестиваль LvivMozArt продали уже більше 2000 квитків

Фестиваль LvivMozArt

Фестиваль почнеться рівно за місяць, 13 червня.

Про це повідомили організатори фестивалю.

В п'ятницю, 13 липня, о 19:00, в палаці Потоцьких, що на вул. Коперника, 15, відбудеться урочисте відкриття міжнародного фестивалю класичної музики LvivMozArt. Солісти вечора Софія Соловій та Ноел Боулі відтворять славетні сторінки музичного минулого, а саме гастрольні виступи у Львові знаменитих оперних співаків – неповторної Соломії Крушельницької та майстра бельканто Маттіа Баттістіні. Підсумують музичний образ міста твори сучасного львівського композитора Богдана Сегіна.

Спеціально до фестивалю, позаду комплексу Палацу Потоцьких організатори
побудують новий концертний майданчик – MozartArena. Там, окрім концерту-відкриття, відбуватимуться симфонічні і камерні концерти та програма для дітей.

Цьогоріч фестиваль буде довшим аніж у минулого року і триватиме протягом 10-ти днів (з 13 по 22 липня) на вже відомих локаціях Львова. Сенсаційною подією цьогорічного LvivMozArt є прем'єра постановки опери "Алкід" українського композитора Дмитра Бортнянського, що відбудеться у Свірзькому замку. Ознайомитись з детальною програмою фестивалю можна на сайті – www.mozart.lviv.ua. 

Додамо, що на цьогорічний LvivMozArt привезуть скрипку Вольфганга Амадея Моцарта.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.