Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

obozrevatel.com

Четвер, 4 жовтня 2012, 10:04

Правоохоронці виявили понад 1кг марихуани на фермі у Львівській області

Правоохоронці Львівської області викрили нарколабораторію на фермі приватного підприємства та вилучили на місці 1,3 кг марихуани та два пакети із насінням коноплі.

 

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«У приміщенні ферми приватний підприємець облаштував теплицю по вирощуванні, переробці та розфасуванню наркотичної речовини рослинного походження. На нього працювало троє людей, які вирощували, переробляли і розфасовували готову продукцію», – зазначено у повідомленні.

Оперативники також вилучили електронні ваги, значну кількість невеликих фасовочних пакетів, які використовувалися для упаковки готової продукції, горщики із залишками ґрунту, де вирощували коноплю, добрива для кімнатних рослин, рідкі підживлювачі для рослин, ультрафіолетові лампи та обігрівачі, які використовувалися для пришвидшення природного росту рослин.

За фактом порушена кримінальна справа за ознаками ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.