Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

Понеділок, 30 липня 2018, 16:55

У вересні на Львівщині перевірятимуть стан підготовки до опалювального сезону

опалювальний сезон

Станом на сьогодні область на 50% готова до опалювального сезону.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявили в департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА, в межах підготовки до опалювального сезону 2018-2019 років у області виконали 50% запланованих заходів.

Зазначимо, у вересні спеціальна робоча група перевірить стан готовності та якості виконання робіт з підготовки до опалювального сезону. Адже ще з 2017 року головам ОДА та керівництву місцевої влади загрожує кримінальна відповідальність за несвоєчасне підключення до тепла.

Зокрема, наразі у області підготували до опалювального сезону 649 котелень, замінили 5,65 км теплових мереж і 10 котлів, підготували 9386  будинків.

Крім цього, комунальники відремонтували дахи у 3338 будинках, підготували до зими 1214 об’єктів соціально-культурного призначення і замінили 17,4 км водопровідних мереж та 5,8 км каналізаційних мереж.

Нагадаємо, минулоріч у Львівській області опалювальний сезон стартував 9 жовтня. Також з вересня в Україні можуть підняти ціну на газ для населення.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.