Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Форум видавців 2018

Четвер, 2 серпня 2018, 14:55

У рамках Форуму видавців у Львові відбудеться благодійна акція для пенсіонерів

Форум видавців 2018

ГО "Форум видавців" проводить благодійну акцію «Третій вік: задоволення від читання».

Про це повідомляє прес-служба Форуму видавців.

У Львові 20-23 вересня в рамках 25 Book Forum відбудеться благодійна акція для людей пенсійного віку – «Третій вік: задоволення від читання», яка має на меті актуалізувати соціально-культурні проблеми людей пенсійного віку, а також просувати ідею важливості читання в будь-якому віці.

Цьогорічна програма «Третього віку: задоволення від читання» складається з екскурсій Львівщиною, танцювальних майстер-класів, занять зі співу та гри на музичних інструментах, йоги та медитації, лекцій психологів та безкоштовних бесід з лікарями. Також відбудуться концерт хорових колективів в Органному залі Львова та святковий гала-концерт у Львівській обласній філармонії.

Крім цього, на книжковому ярмарку пенсіонери отримають купон, за який зможуть придбати книги у видавництв-партнерів акції за спеціальною ціною. Зазначимо, минулоріч такою пропозицією скористались 2 000 пенсіонерів, а усього в акції взяли участь 9 332 пенсіонери.

У 2017 році команда фестивалю закупила та передала 622 нові книги у бібліотеки територіальних центрів соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, а також у 7 книжкових клубів, створених у межах акції у бібліотеках ЦБС для дорослих у Львові та Стрию.

Додамо, цього року вчетверте у межах цієї благодійної акції відбудеться конкурс есе «Моя книжкова полиця». Читачі віком від 60 років мають написати свою історію про особливу книгу та надіслати на адресу BookForum у Львові.

Обсяг есе повинен складати не більше трьох сторінок (до 3600 знаків) і має бути набраний на комп’ютері або друкарській машинці. Журі обере 5 переможців, на яких чекають безкоштовна поїзда до Львова на Форум видавців, книжкові подарунки та запрошення на гала-концерт у Львівській філармонії.

Нагадаємо, цьогоріч Форум видавців у Львові проходитиме 19-23 вересня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.