Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

опалювальний сезон

Середа, 8 серпня 2018, 15:46

Садовий виділив 11 мільйонів на підготовку до опалювального сезону у Львові

опалювальний сезон

Всі кошти отримають ЛКП "Залізничнетеплоенерго" і ЛКП "Львівтеплоенерго". 

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №392 від 3 серпня 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 11 340 000 грн як внески до статутних капіталів ЛКП "Львівтеплоенерго" і ЛКП "Залізничнетеплоенерго".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування департаменту житлового господарства та інфраструктури за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова в сумі 11 340 000 грн", – йдеться у документі.

Відтак, ЛКП "Львівтеплоенерго" отримає 9 340 000 грн, а ЛКП "Залізничнетеплоенерго" – 2 000 000 грн. 

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, у квітні цього року "Львівтеплоенерго" отримало 12 млн грн з бюджету,  у травні  – 500 тис грн, у липні – 1 млн грн, на початку серпня – 6 млн грн, а грудні минулого року Садовий виділив  ще 5 млн грн.

Додамо, 6 червня прокуратура повідомила про підозру в службовій недбалості директору "Львівтеплоенерго" Степану Пакіжу. Галицький районний суд Львова обрав йому запобіжний захід – особисте зобов'язання терміном на два місяці і відхилив клопотання народних депутатів про взяття Пакіжа на поруки.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.