Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Степан Пакіж

Вівторок, 21 серпня 2018, 10:08

Справу щодо службової недбалості директора "Львівтеплоенерго" передали до суду

Степан Пакіж

Правоохоронці завершили досудове розслідування щодо директора ЛМКП "Львівтеплоенерго" Степана Пакіжа.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Вчора було завершено досудове розслідування щодо депутата Львівської обласної ради, директора ЛМКП "Львівтеплоенерго" Степана Пакіжа, якому на початку червня цього року оголосили підозру у вчинені службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

За інформацією прокуратури, він, не маючи повноважень, уклав договір на понад 3 млн грн із фірмою-постачальником природного газу, однак паливо не надійшло, а також не маючи права підписувати договори щодо постачання ЛМКП "Львівтеплоенерго" 12 510 000 кубічних метрів природного газу, він уклав договір.

Галицький районний суд Львова обрав чиновнику запобіжний захід – особисте зобов'язання терміном на два місяці, однак його не відсторонили від посади.

Обвинувальний акт скерують до суду, а у разі доведення вини Пакіжу загрожує до 5 років ув’язнення, а також трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Зазначимо, Степан Пакіж з грудня 2010 року є директором ЛМКП "Львівтеплоенерго", а до цього працював на ВАТ "Жидачівському целюлозно-паперовому комбінаті".

У 2015 році на місцевих виборах він у складі партії "Об'єднання "Самопоміч" переміг у Залізничному районі Львова (26,77% голосів, 2 округ) та пройшов у Львівську обласну раду. У минулому році Степан Пакіж задекларував 938 085 грн загального доходу. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.