Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО 2018

Вівторок, 28 серпня 2018, 11:36

Як склали ЗНО випускники Львівщини: рейтинг шкіл

ЗНО 2018

Його очолив дрогобицький навчальний заклад.

Інформаційний освітній ресурс "Освіта.ua" склав рейтинг загальноосвітніх шкіл Львівської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2018 року.

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів використали результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2018 році.

Школи у таблиці впорядковані за рейтинговим балом, що розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи. Детальніше про алгоритм розрахунку рейтингового бала дивіться за посиланням.

Так, першим у рейтинг став ліцей при Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка: його рейтинговий бал 149,6 а середній бал ЗНО 164,1. Друге місце – у Бориславської державної гімназі, що має рейтинговий бал 148, середній бал ЗНО 171,3. Третє місце – у Кротошинської ЗОШ І-ІІІ ст. Давидівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Пустомитівського району.

Додамо, що Львівщина увійшла  у трійку лідерів за результатами ЗНО-2018.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.