Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитячий садочок

lviv.dityvmisti.ua

П'ятниця, 31 серпня 2018, 12:42

У Сихівському районі Львова зведуть дитячий садочок

дитячий садочок

Його будуватиме "Будівельна компанія "Львівторгбуд".

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзДВ "Будівельна компанія "Львівторгбуд" дошкільного навчального закладу навул. Тернопільській, 21.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Компанія "Львівторгбуд" отримала дозвіл на будівництво дитячого садочку на земельній ділянці, площею 2,0975 га, що є у комунальній власності і призначенa для житлової забудови. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво і обслуговування багатоквартирних житлових будинків і дитячого садка на 56 місць.

Функціональне призначення ділянок – зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови (5-10 поверхів) та частково зона Г-3-1 – зона дитячих дошкільних установ та загальноосвітніх шкіл.

Як йдеться у проекті рішення, висота садочку не повинна перевищувати 12 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 33,95 %.

 

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзДВ "Будівельна компанія "Львівторгбуд" зареєстроване за адресою будівництва на вул. Тернопільській, його власниками є Галина Павелець та Олександp Павелець.

Підприємство створене у 1995 році і займається будівництвом нежитлових і житлових будівель.

Як повідомляли Варіанти раніше, на початку грудня 2017 року міськрада затвердила зміни до детального плану території району забудови, обмеженої просп. Червоної Калини, вул. Угорською, вул. Тернопільською, вул. Луганською (у тому числі території колишнього ДВО "Полярон" на вул. Угорській та ЗАТ "Львівторгбуд" на вул. Тернопільській).

Тут ще у листопаді минулого року тут передбачали будівництво офісного центру, два житлові квартали та школи. Будівельна компанія пообіцяла скерувати на ім'я міського голови Львова гарантійний лист щодо будівництва школи і дитсадка.

Нагадаємо, до кінця жовтня цього року у місті триватиме ремонт вул. Тернопільської, який стратував з середини серпня цього року. Вартість робіт становить 2 мільйони 480 тисяч гривень.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.