Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

АЗС "ОККО"

П'ятниця, 31 серпня 2018, 13:39

Мережа "ОККО" відкриє нову АЗС у Львові

АЗС "ОККО"

ПАТ "Концерн Галнафтогаз" зведе АЗС "ОККО" вул. Личаківській.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради надав містобудівні умови та обмеження на будівництво ПАТ "Концерн Галнафтогаз" автозаправного комплексу з автомобільним газозаправним пунктом на вул. Личаківській, 150-152 зі знесенням існуючих будівель.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Майбутня АЗС розміщуватиметься на земельних ділянках, площею 0,1332 га, 0,0474 га і 0,0994 га, які призначені для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій. Категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, а вид використання – для будівництва та обслуговування автозаправної станції.

Функціональне призначення ділянки – зона ТР-2 – зона транспортної інфраструктури (вулична мережа) відповідно до зонінгу Личаківського району.

 

Нагадаємо, ПАТ "Концерн Галнафтогаз" – мережа автозаправних комплексів "ОККО". У 2015 році компанія перебазувалася  зі Львова до Стрия.

Мажоритарним акціонером компанії є Віталій Антонов, голова Наглядової Ради Страхової компанії "Універсальна", президент "Універсальної інвестиційної групи". Він у 2019 році планує розпочати будівництво цілорічного курорту в смт. Славське.

Також 22 серпня СБУ провела  обшук у львівському та київському офісах ПАТ "Концерн Галнафтогаз" черех підозру фірми у фінансуванні тероризму. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.