Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Валентин Наливайченко

Прес-реліз,   П'ятниця, 7 вересня 2018, 18:46

Валентин Наливайченко представив у Львові план відновлення миру в Україні

Валентин Наливайченко

Лідер громадсько-політичного руху "Справедливість" провів круглий стіл за участю експертів та львівських членів руху.

Про це повідомоляє кореспондент Варіантів.

Майбутній кандидат у президенти наголосив, що у його плані дій є три основних пункти:

Перший: Україні потрібна дієва міжнародна угода для відновлення миру і деокупації усіх тимчасово окупованих територій України.

Валентни Наливайченко пояснив:

"Я говорю про дієву нову міжнародну угоду. У мене величезний дипломатичний дієвий досвід і міжнародні зв’язки, я стверджую: до виборів, до політичних баталій та всього іншого я маю представити і у Вашингтоні і у країнах Євросоюзу проект нової дієвої міжнародної угоди, що чітко передбачатиме деокупацію, гарантії безпеки і санкцій щодо країни-агресора. Що в угоді ми прописали і проговорили? Найголовніше: угода нам потрібна і ми переконаємо наших союзників її укласти і відновити територіальну цілісність України. Зміст угоди зрозумілий: деокупація, виведення військ і спецслужб країни-агресора. Це у наших національних інтересах."

Політик нагадав про міжанродний документ ООН:

"Ми проаналізували і взяли за основу резолюцію Організації Об'єднаних Націй від 27 березні 2014 року, якою вона визнала і підтримала нашу територіальну цілісність. А теперішня влада ще не розірвала договір про дружбу з Російською Федерацією."

Другим пунктом у плані є дії гуманітарного характеру: звільнення політвязнів, розшук зниклих безвісти.

"Мій план відновлення миру передбачає те, що ми вже робити у 2014-15 роках, коли створили центр звільнення заручників, коли 2716 українців цей центр повернув додому. Треба мати політичну волю, і план відновлення миру має мати до свого початку план звільнення заручників", – підкреслив Наливайченко.

Третє: відновлення економіки, посилення обороноздатності, знищення корупції. Це план для нового президента і всіх органів влади. Всі органи влади, новий президент виконуватимуть цей план. Валентин Наливайченко наголосив, що влада повинна надаватись максимально за посередництва цифрових технологій: "Комп'ютеру хабар не даш".

Додамо, що попередню зустріч з львівськими членами громадсько-політичного руху "Справделивість" Валентин Наливайченко провів у травні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.