Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Степан Пакіж

Вівторок, 11 вересня 2018, 14:20

Пакіж забув згадати у декларації квартиру дружини

Степан Пакіж

У 2016 році директор "Львівтеплоенерго" Степан Пакіж приховав у своїй декларації про доходи квартиру дружини і один з пунктів доходу.

Про це повідомляє прес-центр Національного агентства з питань запобігання корупції.

На останньому засіданні НАЗК прийняло рішення про направлення до правоохоронних органів 13 висновків щодо 9 посадовців, яких підозрюють у правопорушеннях, пов’язаних з корупцією.

У переліку чиновників опинився й директор Львівського міського комунального підприємства "Львівтеплоенерго" Степан Пакіж, який, як встановили у НАЗК, подаючи декларацію за 2016 рік, не вказав квартиру своєї дружини площею 50 м² у Львові і вартістю 500 тисяч гривень, а також дохід у вигляді коштів, отриманих ним на відпустку за місцем роботи.

Цю квартиру чиновник вніс лише у декларацію про доходи за 2017 рік, у якій подав 938 085 грн загального доходу, основну частину якого становив дохід від продажу нерухомості.

Зазначимо, Степан Пакіж з грудня 2010 року є директором ЛМКП "Львівтеплоенерго", а до цього працював на ВАТ "Жидачівському целюлозно-паперовому комбінаті". У 2015 році на місцевих виборах він став депутатом Львіської обласної ради від "Об'єднання "Самопоміч".

Нещодавно правоохоронці завершили  досудове розслідування щодо директора ЛМКП "Львівтеплоенерго" Степана Пакіжа. Його на початку червня цього року запідозрили у вчинені службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.