Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

перинатальний центр у Львові

Вівторок, 11 вересня 2018, 16:56

Перинатальний центр у Львові отримав 15 мільйонів на завершення ремонтних робіт

перинатальний центр у Львові

З ці кошти відновлюють другий корпус перинатального центру на вул. Дж. Вашингтона, 6.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Уряд виділив понад 10 млн грн на реконструкцію другого пускового комплексу Львівського обласного клінічного перинатального центру. 

Загалом на відновлення цього корпусу з бюджету цьогоріч передбачена субвенція у понад 30 млн грн. На сьогодні перинатальний центр отримав 15,1 млн грн.

Нагадаємо, Львівський обласний перинатальний центр закрили на рекрнструкцію у 2013 році. Першу чергу центру урочисто відкрив 20 квітня президент Петро Порошенко, однак опісля виявилося, що заклад все ще не готовий приймати пацієнтів. Прийом породіль тут відновили з 22 червня.

А у травні виконувачем обов'язків головного лікаря перинатального центру став Ігор Потапов, головний акушер-гінеколог Львівської області, через те, що конкурсна комісія не змогла обрати директора КЗ ЛОР "Львівський обласний клінічний перинатальний центр".

10 вересня тут народилася тисячна дитина. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.