Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

меморіал

loda.gov.ua

Середа, 12 вересня 2018, 10:48

У Пустомитах збудують меморіальний комплекс воїнам ЗУНР

меморіал

Наразі архітектори провели планування території.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У Пустомитах тривають роботи над встановленням Меморіального комплексу до 100 -річчя ЗУНР. Станом на сьогодні виконали фундамент для встановлення пам'ятного знаку, а також провели планування території.

"В час російсько-української війни нам важливо дбати про історичну пам'ять.  Молоді  хлопці сьогодні, як і 100 років тому, віддають життя за незалежність нашої держави, і це свідчить що ми незламний народ і до кінця боротимось за свою волю і свою землю" - зазначила т.в.о директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк.  

Виготовлення елементів пам'ятного знаку планують  завершити до 1 жовтня. Опісля  проведуть благоустрій території згідно із проектною документацією.

Нагадаємо, що наприкінці серпня виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив будівництво пам'ятника героям ЗУНР на розі вулиць Огієнка і Листопадового Чину. А на його будівництво Садовий виділив 600 000 гривень.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.