Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

скульптура бійцям Листопадового Чину

Середа, 5 вересня 2018, 15:51

Садовий виділив 600 тисяч для пам'ятника бійцям Листопадового Чину

скульптура бійцям Листопадового Чину

Із міського бюджету Львова виділили перші 600 тис грн для придбання скульптури бійцям Листопадового Чину.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №444 від 3 сересня 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 600 тис грн для придбання скульптури бійцям Листопадового Чину.

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 626 616,47 грн", – йдеться у документі.

Із цих коштів 600 тис грн передбачено для закупівлі скульптурної композиції українським бійцям Листопадового Чину, яка буде встановлена на вул. Городоцькій, 40, ще 26 616,47 грн міськрада має оплатити за ремонт площі під пам'ятник на цій вулиці.

Переможцем конкурсу з розробки проекту мистецько-архітектурної об’ємно-просторової скульптурної композиції українським бійцям Листопадового Чину, який стартував ще у червні, стала скульптура лева. Загалом комісія представила 4 проекти, серед яких обрали переможця.

Зазначимо, на облаштування площі перед пам'ятником та встановлення скульптури з міського бюджету передбачено виділити 3,5 млн грн: 2 млн грн – на виготовлення бронзової скульптурної композиції; 1,5 млн грн – на реконструкцію площі.

Додамо, наприкінці серпня виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив будівництво пам'ятника героям ЗУНР на розі вулиць Огієнка і Листопадового Чину.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.