Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Д. Галицького

Четвер, 13 вересня 2018, 13:36

Поляки інвестуватимуть гроші у львівський аеропорт

Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Д. Галицького

Компанії Waimea Holding SA залучить свої кошти для будівництва карго-терміналу в межах аеропорту "Львів".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 13 вересня,  голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із керівництвом компанії Waimea Holding SA, аби узгодити будівництво карго-терміналу в межах аеропорту "Львів" ім. Д. Галицького.

"Для нас кожна інвестиція – це нові робочі місця. Львівщина динамічно розвивається у різних напрямах, тож співпраця із такою компанією як Waimea Holding SA дозволить Львівщині не лише залучити в економіку нові капіталовкладення, а й розширити діяльність аеропорту", – заявив Олег Синютка.

Керівник компанії Waimea Holding SA Анджей Росінскі зазначив, що його фірма планує розпочати будівництво об'єктів складської та індустріально-офісної нерухомості, окрім того в планах розпочати будівництво нових вантажних терміналів, які відповідають найвищим світовим стандартам, які будуть запропоновані для оренди потенційним споживачам.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.