Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Четвер, 27 липня 2023, 11:46

Козицький створив Офіс супроводу інвестора при Львівській ОВА

Львівщина

При Львівській ОВА працюватиме Офіс супроводу інвестора, який  займатиметься створенням сприятливих умов для діяльності інвесторів.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 557/0/5-23ВА від 19 липня 2023 року.

Максим Козицький розпорядився створити на території Львівщини Офіс супроводу інвестора, який займатиметься розв'язанням проблемних питань, що виникають в інвесторів під час діяльності на території області, а також з метою взаємодії органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування для створення сприятливих умов для діяльності інвесторів.

"З метою ефективної співпраці з інвесторами зобов'язую утворити Офіс супроводу інвестора та затвердити його посадовий склад. Затвердити Положення про Офіс супроводу інвестора" – вказано у розпорядженні.

Зокрема, Офіс супроводу інвестора постійно працюватиме при Львівській ОВА. Його основними завданнями є:

- розв'язання проблемних питань суб’єктів господарювання, що виникають у процесі здійснення ними господарської діяльності та стримують процес інвестування;

- надання консультацій суб’єктам господарювання щодо можливостей залучення інвестицій в економіку Львівської області;

- запобігання виникненню спорів між інвесторами та місцевими органами виконавчої влади і органами місцевого самоврядування, визначення шляхів позасудового їх врегулювання;

- поглиблення взаємодії органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, територіальних представництв центральних органів виконавчої влади та суб’єктів господарювання у сфері інвестиційної діяльності.

Офіс супроводу інвестора очолить перший заступник голови Львівської ОВА Андрій Годик, а склад Офісу затверджує своїм розпорядженням Максим Козицький.

Організаційно-методичне забезпечення діяльності Офісу Козицький поклав на відділ інвестиційної політики департаменту економічної політики Львівської ОВА.

Додамо, у квітні 2021 року депутати Львівської облради створили оновлену Агенцію регіонального розвитку Львівської області, попередню установу, яку очолював Тарас Баранецький, начальник Львівської ОВА Максим Козицький ліквідував у січні того ж року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.