Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тарас Баранецький

Вівторок, 14 січня 2020, 10:40

Баранецький очолив Агенцію регіонального розвитку Львівщини

Тарас Баранецький

Тарас Баранецький став директором Агенції регіонального розвитку Львівщини.

Про це повідомляє Агенція регіонального розвитку Львівської області на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 8 січня цього року Тарас Баранецький очолив Агенцію регіонального розвитку Львівської області, який до цього був радником Львівського центру розвитку місцевого самоврядування, працював експертом з децентралізації у Тернопільському регіональному офісі та був аналітиком ГО "Європейський Діалог".

Зазначимо, Агенцію регіонального розвитку області створили у травні минулого року, її основними завданнями якої є реалізація державної регіональної політики та сприяння місцевому економічному розвитку. Вона працює як офіс з надання консультацій щодо підготовки та реалізації програм і проектів регіонального розвитку та покликана підвищити інвестиційну привабливість Львівщини.

До Баранецького Агенцію очолював Віталій Корецький, екс-керівник львівського Офісу реформ та координатор Регіонального офісу реформ і регіонального розвитку на Львівщині.

Додамо, у 2016 році Варіанти поспілкувалися із Тарасом Баранецьким про децентралізацію і об'єднані спроможні громади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.