Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб прес-служби ЛМР

П'ятниця, 14 вересня 2018, 14:51

Садовий оголив у Києві пульсуючу силу Самопомічі

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив про участь Самопомічі в президентських та парламентських виборах.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні, 14 вересня, під час 15-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), організованої Фондом Віктора Пінчука в Києві, міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що його партія "Самопоміч" братиме участь у майбутніх президентських та парламентських виборах.

"Самопоміч" братиме участь у виборах і президентських, і парламентських. Наразі партія сильна, як ніколи, ми активно розвиваємо наші партійні структури", – заявив Садовий.

Водночас він зазначив, що з кандидатом у президенти партія визначиться пізніше.

"Як кожна європейська партія ми повинні мати кількох кандидатів і на президента, і прем'єра. Ми сьогодні шукаємо прекрасних кандидатів на міністрів від "Самопомочі", – повідомив Андрій Садовий.

Серед іншого мер Львова також повідомив, що на парламентських виборах необхідно мати максимальну координацію з іншими політсилами, проте не уточнив, з якими саме. На запитання про відповідь лідеру партії "Громадянська позиція" Анатолію Гриценку на його пропозицію щодо об'єднання А. Садовий зазначив: "Він мені ці пропозиції робить останній рік. Без коментарів".

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.