Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

трамвайне депо на вул. Сахарова

Четвер, 20 вересня 2018, 13:00

Фірмі Lem station дозволили здійснити реконструкцію трамвайного депо у Львові

трамвайне депо на вул. Сахарова

Депутати Львівської міської ради погодили ТзОВ "Lem station" інвестувати в реконструкцію найстарішого трамвайного депо Львова.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про затвердження проекту інвестиційного договору щодо інвестиційного проекту "Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору", проекту договору оренди та надання ТОВ "Лем Стейшн" в оренду об’єкта інвестування, будівель, споруд та їх частин на вул. Д. Вітовського, 57 та вул. Братів Тимошенків, 4".

"За" проголосували 43 депутати.

Відтак, ТОВ "Лем Стейшн", що займається організацією конгресів і торгівельних виставок, керівник – Олег Мацех, отримає в оренду на 50 років територію трамвайного депо площею близько 4,9 тис кв.м, а також будівлю на вул. Братів Тимошенків, 4, після вирішення судових спорів, пов’язаних із правом власності на неї. 

На цій території фірма має за 4 роки створити інноваційно-креативний простір, облаштувати прилеглу територію і прокласти необхідні інженерні мережі. Вартість інвестицій у реконструкцію депо становить 30 млн грн.

Нагадаємо, у липні виконавчий комітет Львівської міської ради визначив переможцем інвестиційного конкурсу на реалізацію інвестиційного проекту із реконструкції трамвайного депо для створення інноваційно-креативного простору" ТзОВ "Лем Стейшн".

Тоді ж ця ухвала виносилася на розгляд сесії міськради, однак їй забракло голосів, а депутат міськради Петро Адамик заявив про необхідність перенесення цієї ухвали на вересень. 

Як повідомляли Варіанти раніше, ТзОВ "Лем Стейшн" було єдиним учасником конкурсу на створення інноваційно-креативного простору в трамвайному депо, що на вулиці Сахарова.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.