Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

Четвер, 27 вересня 2018, 11:04

Три львівські школи можуть залишитись без опалення через недбалість комунальників

опалювальний сезон

Працівники "Львівгазу" встановили несертифіковані лічильники на котельнях за адресами вул. Шевченка, 42 та вул. Солодова, 6.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, існує загроза вчасної подачі опалення до трьох шкіл – 2 школи від котельні по вул. Шевченка, 42 та однієї школи від котельні по вул. Солодова, 6, у зв'язку з позицією ПАТ "Львівгаз" щодо погодження паспортів вузлів обліку природного газу (лічильників) на цих котельнях.

"Маємо проблемними три школи, які обслуговуються від котелень на вул. Солодова, 6 і вул. Шевченка, 42, оскільки на сьогоднішній день не вирішено питання щодо встановлення газових лічильників у цих котельнях", – заявила директорка департаменту житлового господарства Львівської міськради.

Ще у квітні цього року ЛМКП "Львівтеплоенерго" звернулося до ПАТ "Львівгаз" щодо погодження паспортів вузлів обліку природного газу (лічильників) на цих котельнях, зокрема, щоб там встановити лічильники типу TEMP. Однак, з невідомих причин, "Львівгаз" не погодив використання таких лічильників і запропонував встановити лічильники DELTA, які не сертифіковані в Україні.

"Зараз ми готуємо листи до ПАТ "Львівгаз" за підписом міського голови і сподіваємось, що дане питання вдасться вирішити в найближчий час", – додала Маруняк.

Додамо, що із середини вересня ЛМКП "Львівтеплоенерго" розпочало заповнення водою теплових мереж і внутрішньобудинкових систем опалення.

Нагадаємо, у квітні цього року "Львівтеплоенерго" отримало 12 млн грн з бюджету,  у травні – 500 тис грн, у липні – 1 млн грн, на початку серпня – 6 млн грн і 11 млн грн4,6 млн грн, а грудні минулого року Садовий виділив  ще 5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.