Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Вівторок, 2 жовтня 2018, 11:40

У Львові оберуть перевізників на міські маршрути через два тижні

львівські маршрутки

На участь у конкурсі з визначення автомобільного перевізника Львова документи подали 7 підприємств.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на засіданні конкурсної комісії щодо визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, усі 14 членів одноголосно проголосували за перенесення цього питання на наступне засідання, яке відбуться через два тижні.

Як наголосили члени комісії, до них ще не надійшли запити від Укртрансбезпеки та ДФС з інформацією про учасників конкурсу, які подали документи конкурсній комісії.

Зазначимо, на попередньому засіданні комісії, 17 вересня, на конкурс на визначення автомобільного перевізника на міських маршрутах Львова надійшло 7 пропозицій: 5 від перевізників зі Львова (ТзОВ "Міра і К", АТП № 1, ТзОВ "Фіакр Львів", ТзОВ "Успіх БМ", АТП 14 630) та по 1 – з Рівного і Дніпра.

Нагадаємо, у червні міськрада внесла зміни до договору, який вона укладатиме з перевізниками, після проведення конкурсу. Сам конкурс був заморожений ще з лютого 2017 року через заборону Дніпровського суду. Наразі з приватними перевізниками Львівська міська рада заключає лише тимчасові договори.

Додамо, сьогодні на дорогах Львова працює комунальний перевізник АТП-1 та ще чотири приватні компанії: АТП-14630, ТзОВ "Фіакр-Львів", ТзОВ "Міра і К", ТзОВ "Успіх БМ", з якими зараз місто підписало тимчасові угоди.

Також вартість проїзду у місті може зрости  після проведення цього конкурсу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.