Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 2 жовтня 2018, 17:10

Львівські вчені отримають 500 тис грн на підтримку проектів

Львів

Кошти виділять у рамках програми "Львів науковий".

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Гроші отримають ті вчені, які візьмуть участь у програмі "Львів науковий". З міського бюджету на підтримку науки виділять 500 тис грн. 

Конкурс має дві номінації: підтримка наукових проектів та премії. Грошовий фонд кожної – 250 тис грн. Умови участі відрізняються:

Отримати грошову допомогу можуть не лише окремі вчені, а й вищі навчальні заклади та науково-дослідні установи, які запланували наступного року провести дослідження у Львові та не мають комерційної мети.

За премію можуть змагатись вчені віком до 40 років, які працювали над проектом протягом трьох років, а Львів був місцем їхньої основної роботи.

Переглянути форму заявки та детальніше дізнатись про умови участі у конкурсі можна тут

Документи прийматимуть до 24 листопада 2018 року. 

"Ми запустили таку премію, тому що, фактично, жоден університет не є міським і не підпорядковується місту, має своє чітке керівництво. Але для нас важливо показувати запит міста – щоб науковці розуміли, що ці винаходи і та робота, яка робиться, є важливою для нас. І вже наступного року плануємо збільшити розмір цих премій", – зазначає заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.