Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Вівторок, 9 жовтня 2018, 11:40

Двоє адвокатів Козловського отримали звання від Порошенка

Петро Порошенко

Петро Порошенко з нагоди Дня юриста відзначив державними нагородами Олексія Різника та Юрія Лoмагу.

Про це йдеться в указі Президента України №304/2018 від 8 жовтня 2018 року.

З нагоди Дня юриста Петро Порошенко постановив присвоїти почесне звання "Заслужений юрист України" двом адвокатам зі Львова – Олексію Різнику та Юрію Лoмазі.

Їх нагородили "за вагомий особистий внесок у розбудову правової держави, забезпечення захисту конституційних прав і свобод громадян, багаторічну плідну працю та високий професіоналізм".

Зазначимо, Олексій Різник є адвокатом бізнесмена і депутата Львівської міської ради Григорія Козловського. Він представляв його інтереси під час судових позовів, які стосувались недопущення бізнесмена до аукціонів купівлі об'єктів комунальної нерухомості у центрі Львова. Зокрема йшлося про приміщення на площі Ринок, 28, яке продали Богданові Дубневичу. 

Цьогоріч Львівська міськрада дозволила ТзОВ "Львів-Енергія", що належить адвокатам підприємця Григорія Козловського Юрію Ломазі і Олексію Різнику, збудувати ресторан у Стрийському парку.

Нагадаємо, нещодавно Петро Порошенко з нагоди Дня працівників освіти відзначив державними нагородами 9 освітян Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.