Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ольга Березюк

Фб Ольги Березюк

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 14:49

Березюк пішла від Синютки заради таємної місії

Ольга Березюк

Т.в.о. департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк звільнилася з посади. 

Вчора, 18 жовтня, т.в.о. департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, Ольга Березюк заявила про своє звільнення. 

У коментарі для Варіантів вона зазначила, що звільнилася за згодою сторін, а говорити про свої кар'єрні плани поки не готова. 

"Мене ніхто не звільняв і я нікого не кидала. Нехай для всіх буде секретом моя наступна посада" – наголосила Ольга Березюк.

В останній робочий день, 17 жовтня, чиновниця оприлюднила свою декларацію на сайті НАЗК. 

У декларації Ольга Березюк вказала суму свого доходу за січень-жовтень 2018 року.  Відтак за це період вона задекларувала 152 279 гривень заробітної плата у департаменті внутрішньої та інформаційної політики, 6 030 гривень як проценти від ПАТ "Банк Львів" та 188 372 гривень як дохід від відчуження рухомого майна (джерело доходу – Остафійчук Таїсія). 

Відтепер департамент внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА очолюватиме Андрій Ковальський, який виграв відкритий конкурс на посаду. Раніше він працював директором Львівського обласного молодіжного центру.

Нагадаємо, у червні минулого року Ольга Березюк голодувала під стінами Львівської міської ради. Невдовзі її госпіталізували через погіршення стану здоров'я. Минулого року Варіанти робили з Ольгою Березюк інтерв'ю про особливості праці у Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.