Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ольга Березюк

Четвер, 22 червня 2017, 12:44

Ольга Березюк наразі перебуває у лікарні, – Синютка

Ольга Березюк

Чиновницю Львівської ОДА, яка голодувала під міськрадою, сьогодні госпіталізували через погіршення стану здоров'я.

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, передає кореспондент Варіантів.

Олег Синютка розповів, що т. в. о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики обласної держадміністрації Ольга Березюк, яка голодувала під Львівською міською радою, сьогодні перебуває у лікарні.

Вчора ввечері Ольга Березюк прийняла рішення про припинення голодування через погіршення сампочуття та рекомендації медиків.

"Рішення, яке прийняла вчора ввечері Ольга Березюк, я гадаю, є правильним, адже здоров'я людини є надважливим. Більше того, сьогодні стає очевидно, що вирішити проблему, яку вона поставила для громади міста, таким чином (голодуванням, – ред.) насправді є нереально. Вчора ввечері вона була у лікарні, її лікарі згодом відпустили додому, але, на жаль, сьогодні вранку її стан погіршився, тому її знову забрали в лікарню", – зазначив Олег Синютка.

Також Олег Синютка зазначив, що рішення про припинення голодування Ольга Березюк прийняла самостійно.

"Це було її рішення. Хоча я говорив їй ті речі, які я повинен був сказати як людина, яка вдвічі старша від неї, і як людина, яка сьогодні займає посаду голови Львівської області", – додав Синютка.

Нагадаємо, у вівторок, 20 червня, Ольга Березюк оголосила безстрокове голодування, адже переконана, що міська влада спекулює на сміттєвій блокаді Львова, натомість самостійно проблему з відходами вирішувати не хоче.

Додамо, до акції протесту чиновниці Львівської ОДА долучився й журналіст Олександр Сироїд.

А в понеділок, 19 червня, народний депутат, голова фракції "Самопоміч" у Верховній Раді Олег Березюк також оголосив голодування. Згодом до нього приєдналась віце-спікерка Верховної Ради Оксана Сироїд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.