Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ольга Березюк

Середа, 21 червня 2017, 10:06

Ольга Березюк продовжує голодувати під Львівською міською радою

Ольга Березюк

Чиновниця Львівської ОДА пообіцяла сьогодні вивісити під міськрадою перелік міст, куди Андрій Садовий справді їздив домовлятися з громадами щодо прийому сміття.

Про це передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні т. в. о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики обласної держадміністрації Ольга Березюк продовжує голодувати під стінами Львівської міської ради.

Як розповіла Ольга Березюк, вона п'є лише воду, на самопочуття не скаржиться.

Також Ольга Березюк повідомила, що незабаром вивісить під міськрадою плакат із переліком міст, куди міський голова Андрій Садовий їздив домовлятися з громадами щодо прийому львівського сміття.

Зазначимо, чиновниця облдержадміністрації вчора оголосила безстрокове голодування, адже переконана, що міська влада спекулює на сміттєвій блокаді Львова, натомість самостійно проблему з відходами вирішувати не хоче.

Додамо, вчора до акції протесту Ольги Березюк долучився й журналіст Олександр Сироїд.

Нагадаємо, у понеділок, 19 червня, народний депутат, голова фракції "Самопоміч" у Верховній Раді Олег Березюк оголосив голодування. Вчора до нього приєдналась віце-спікерка Верховної Ради Оксана Сироїд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.