Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська автобаза № 1

П'ятниця, 26 жовтня 2018, 13:54

Львівська міськрада дозволила будувати логістичний центр "Львівській автобазі №1"

Львівська автобаза № 1

ТзДВ "Львівська автобаза № 1" збудує логістичного центру та адміністративно-побутовий корпус на вул. Пасічній, 127.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської затвердив містобудівні умови та обмеження будівництво логістичного центру та адміністративно-побутового корпусу №2 ТзДВ "Львівська автобаза № 1" на вул. Пасічній, 127. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Для будівництва логістичного центру та адміністративних приміщень "Львівській автобазі № 1" виділяють земельну ділянку площею 5,1 га, яка перебуває у комунальній власності та призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних споруд промислових підприємств.

Категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Вид використання – для обслуговування будівель та споруд.

Функціональне призначення ділянки – зона КС-6 технопарків відповідно до плану зонування Сихівського району.

Як йдеться у проекті рішення, висота будинків не повинна перевищувати  8,3 м. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 30%. 

ТзДВ "Львівська автобаза № 1" зареєстроване у Львові на вул. Пасічній, 127. Керівником підприємства є Хром'як Віктор Михайлович. 

Нагадаємо виконком Львівської міськради переносив рішення про будівництво логістичного центру "Львівської автобази №1" ще з квітня, бо колишній акціонер товариства незаконно привласнив гуртожиток на вул. Богдана Котика, 4, який колись належав підприємству, і вимагає від мешканців будинку викупити квартири у ньому. 

На виконкомі від 12 жовтня міський голова Андрій Садовий заявив, що виконавчий комітет не може затвердити містобудівні умови та обмеження для будівництва нових споруд "Львівської автобази №1", поки "мешканці є заручниками особи, яка скористалась недоліками законодавства у 90-х роках" та закликав ТзДВ об'єднати зусилля з міськрадою, щоб вирішити цю проблему. 

Сьгодні представники підприємства "Львівська автобаза №1" зазначили, що правопорушник досі не йде на контакт. 

Додамо, Львівська міськрада затвердила містобудівні умови для будівництва складського комплексу та офісних приміщень ТзОВ "БізнесЛев", яке належить Олегу Рудницькому, на вул. Пластовій, 11-Б. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.