Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Єгор Грушин "Ritorno"

Понеділок, 29 жовтня 2018, 15:38

Єгор Грушин видав EP "Ritorno"

Єгор Грушин "Ritorno"

Львівський композитор-неокласик Єгор Грушин випустив новий ЕР "Ritorno".

EP символізує повернення Єгора Грушина після дворічної паузи. Активна робота над альбомом почалася ще минулого року, коли Єгор визначився з композиціями, які ввійдуть до EP. Тривалість альбому вкладається у часові рамки 30 хвилин спеціально, щоб у людей була можливість прослухати його повністю за короткий період часу.

У записі альбому брали участь: Єгор Грушин (рояль, клавішні), Роксолана Грушина (віолончель), Олексій Сакевич (синтезатори), Діана Коваль та Олександра Мороз (скрипки), Андрій Ломінський (альт), Євген Карвацький (гітара).

Єгор Грушин – український композитор та піаніст у стилі неокласика. За 8 років творчості Єгор Грушин дав понад 400 концертів, презентував 4 альбоми, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом "1631 Recordings".

Також Єгор Грушин був автором саундтреків до 6-ти українських фільмів: Історія життя іграшки (2012) , Choiceman (2012), Finita la tragedia (2013), Янголи помирають на світанку (2013), Врятований роман (2015) та повнометражної стрічки про УПА Тараса Химича Жива (2016).

Слухати:

Soundcloud

Apple Music

iTunes

Google Play

Deezer

Придбати CD

Проект у соцмережах:

Facebook

Instagram

YouTube

Інтерв'ю Варіантів з Єгором Грушиним

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.