Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Новояворівська ТЕЦ

informator.news

Середа, 7 листопада 2018, 10:39

На арештованих теплопідприємствах братів Дубневичів продовжують набирати працівників

Новояворівська ТЕЦ

ПП "Гарант Енерго М" оголосив про вільні вакансії на Новояворівській і Новороздільській ТЕЦ.

Про це повідомляє Львівський міський центр зайнятості.

Обраний АРМА управитель Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ ПП "Гарант Енерго М" оголосив про терміновий набір на роботу працівників для обслуговування теплоелектроцентралей у Новому Роздолі та Новояворівську.

Зокрема, набирають людей за такими професіями: начальник цеху, начальник зміни, електрик, електромонтер, інженер-лаборант, інженер з релейного захисту і електроавтоматики, електромонтер – релейник, старший машиніст котельного устаткування, старший машиніст турбінного відділення, машиніст парових турбін, машиніст газотурбінних установок, слюсар з ремонту котельного устаткування, слюсар з ремонту турбінного устаткування, апаратник хімводоочищення, слюсар-ремонтник, слюсар з ремонту устаткування теплових мереж, електрослюсар з обслуговування автоматики та засобів вимірювальної техніки, майстер з ремонту приладів та апаратури, інженер енергетик, інженер механік, бухгалтер, економіст.

Також у КЗ ЛОР "Львівська обласна лікарня відновного лікування" потрібні працівники: інспектор з кадрової роботи і секретар керівника.

Нагадаємо, Новояворівську ТЕЦ планують запустити до кінця тижня, а Новороздільську ТЕЦ – на декілька днів пізніше.

Раніше АРМА звинуватило керівництво Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ у блокуванні поставки тепла і гарячої води мешканцям цих міст.

Додамо, січні цього року НАБУ затримало у Львові чотирьох посадових осіб ТОВ "Енергія-Новий Розділ", ТОВ "Енергія-Новояворівськ" та ТОВ "Енергія" за підозрою в заволодінні понад 300 млн м³ природного газу НАК "Нафтогаз України" на суму понад 1,4 млрд грн. Кінцевими бенефіціарами всіх трьох компаній є народні депутати від Блоку Петра Порошенка брати Ярослав і Богдан Дубневичі.

Богдан та Ярослав Дубневичі подали скарги до Солом’янського районного суду міста Києва про зняття арешту з Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.