Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

опалювальний сезон

Вівторок, 6 листопада 2018, 15:41

У АРМА пообіцяли подати тепло мешканцям Новояворівська до кінця цього тижня

опалювальний сезон

Новояворівську ТЕЦ планують запустити до кінця тижня, а Новороздільську ТЕЦ – на декілька днів пізніше.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявили у Національному агентстві з розшуку та менеджменту активів (АРМА) Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ вже незабаром можуть розпочати роботу.

Зокрема, Новояворівську ТЕЦ планують запустити до кінця тижня, натомість для запуску Новороздільської ТЕЦ необхідно ще деякий час через те, що на підприємстві бракує персоналу.

Крім цього, у АРМА наголосили, що в разі ненадання необхідного обладнання для роботи керівництвом цих теплопідприємств, відомство звертатиметься до ДСНС та відповідних міністерств.

Зазначимо, сьогодні зранку АРМА звинуватило керівництво Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ у блокуванні поставки тепла і гарячої води мешканцям цих міст.

Нагадаємо, у січні НАБУ затримало керівництво ТзОВ "Енергія Новий Розділ" і ТзОВ "Енергія Новояворівськ" за підозрою у реалізації корупційної схеми. Оборудку з пільговим газом вперше виявили у ТзОВ "Енергія-Новояворівськ" у квітні 2016 року. Кінцевими бенефіціарами компаній є народні депутати від Блоку Петра Порошенка, брати Ярослав і Богдан Дубневичі.

Наприкінці вересня тендерний комітет АРМА обрав компанію "Гарант Енерго М" управителем активів, арештованих у рамках кримінального провадження майнових комплексів, що належать ТОВ "Енергія-Новий Розділ" і ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ". А у жовтні представники АРМА та ПП "Гарант Енерго М" потрапили на територію Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ та виявили, що ці теплопостачальні підприємства ще не розпочали підготовку до опалювального сезону.

Зазначимо, нещодавно ПП "Гарант Енерго М" уклав договір із НАК "Нафтогаз України" про постачання газу до Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ і оголосив про вільні вакансії для пошуку робітників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.