Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Середа, 7 листопада 2018, 15:42

Садовий шукає управлінця на заміну Іванову

Андрій Садовий

Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду керівника управління житлового господарства.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління персоналом Львівської міськради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури міської ради.

Основними вимогами до кандидатів є: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років; післядипломна освіта у галузі знань "Державне управління".

Документи приймають до 7 грудня.

Зазначимо, з січня цього року керівником управління житлового господарства призначили Владислава Іванова. Раніше посаду начальника цього управління займав Юрій Голець, якого у листопаді 2016 року спіймали на хабарі.

Додамо, у вересні Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду керівника управління внутрішньої політики, а на початку листопада – на посаду керівника відділу розвитку індустрії гостинності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.