Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

військовий комісаріат на Львівщині

Четвер, 8 листопада 2018, 14:05

Львівські військкомати планують реформувати за західним зразком

військовий комісаріат на Львівщині

Від грудня 2019 року львівські військкомати перейменують на територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

До кінця грудня 2019 року планують завершити реорганізацію військових комісаріатів України. Одним із положень реформи є перейменування військкоматів на територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

Основними пунктами майбутньої структурної реорганізації є:

– максимальна автоматизація надання послуг;

– збільшення робочих днів;

– зменшення бюрократичного апарату;

– створення вакансії рекрутера.

Рекрутом зможе стати людина, яка немає можливості в повній мірі продовжувати контрактну службу, але бажає працювати в Збройних Силах України. Зокрема, це стосується поранених бійців АТО. В обов'язки рекрута буде входити агітація та популяризація служби в армії не лише серед молоді, а й людей середнього віку.

Окрім цього військкомати проведуть кадрові перестановки та реструктуризацію свого складу.

Нагадаємо, що впродовж осіннього призову Львівщина планує відправити на строкову службу 810 призовників. Додамо, Петро Порошенко своїм указом з 1 вересня цього року збільшивтермін призову на строкову військову службу у цьому році з двох до трьох місяців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.