Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

П'ятниця, 9 листопада 2018, 12:21

У 2019 році у Львові створять майданчик для збору харчових відходів від мешканців

львівське сміття

Львівська міськрада запроваджує пілотний проект зі збору харчових та садових відходів від населення.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про запровадження пілотного проекту з роздільного збору харчових та садових відходів від населення. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Зокрема, міськрада доручила ЛКП "Львівспецкомунтранс" обрати земельну ділянку у місті для облаштування на ній до березня 2019 року майданчик з контейнерами для роздільного збору харчових та садових відходів від населення. 

Крім цього, ЛКП "Зелене місто" має закупити спеціалізоване обладнання для
компостування, облаштувати на цій території ще й компостувальний майданчик, а також впровадити до червня наступного року систему роздільного збору та вивезення харчових відходів з закладів освіти для їх компостування.

Нагадаємо, до кінця року Львівська міська рада планує облаштувати на вул. Словацького підземний майданчик для збору відходів, а також на вул. Льва, 4а створити майданчик для збору будівельного сміття.

Перший пункт зі збору будсміття, на вулиці Жовківський 18, працює вже три місяці. За цей час там приняли сміття від 87 людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.