Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 9 листопада 2018, 14:54

Поблизу стадіону Арена-Львів зведуть новий житловий комплекс

будівництво у Львові

Львівська міськрада дозволила збудувати житловий комплекс на вул. Стрийській, 121 і 131.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "Парк Арена" багатоквартирного житлового комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Стрийській, 121 та вул. Стрийській,
131.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Дев'ять багатоповерхівок зведуть на земельній ділянці площею 1,7034 га, яка призначена для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва та обслуговування будівель
змішаного використання.

Функціональне призначення земельних ділянок – зона Г-2 – торгово-ділові зони районного рівня з допустимим видом забудови – будівлі змішаного використання: з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням у нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого і комерційного призначення відповідно до зонінгу Сихівського району.

Як йдеться у проекті рішення, висота будинків не повинна перевищувати 37 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 38%. За приблизними підрахунками, будинки матимуть не менше 12 поверхів.

Згідно з даними єдиного реєстру юрижичних осіб, ТзОВ "Парк Арена" зареєстроване у лютому 2017 року у Львові на місці будівництва (вул. Стрийська, 131). Його власниками є Олександр Діденко, Ростислав Заремба та Надія Швець. Статутний фонд підприємства становить 681 725 грн, а займається воно будівництвом житлових і нежитлових будівель та організування видів відпочинку та розваг, функціюванням атракціонів і тематичних парків.

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада дозволила звести на вул. Дж. Вашингтона 4 багатоповерхівок, підземний паркінг і облаштувати нову смугу руху для громадського транспорту.

На місці лаботарорного корпусу та складу металів, що на вул. Зеленій, 115б, збудують офісний центр з паркінгом, а на вул. Зеленій 151 – житлово-офісний комплекс висотою у 42 метри.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.