Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Самопоміч

Четвер, 15 листопада 2018, 16:07

Самопоміч спрямувала на пропаганду 10 мільйонів

Самопоміч

Найбільше коштів на свою діяльність у липні-вересні витратили "Самопоміч" та ВО "Баківщина".

Про це повідомляє ВГО "Комітет виборців України".

У третьому квврталі цього року політичні партії збільшили свої витрати до 201 млн грн за липень-вересень. Найбільше зросли витрати у ВО "Батьківщина" та "Об'єднання "Самопоміч".

Зокрема, ВО "Батьківщина" за три місяці витратила 80 млн грн, з них 73 млн грн пішло на рекламну діяльність, а "Об'єднання "Самопоміч" – 38 млн грн, з яких 13 млн грн – оплата послуг та матеріальні витрати та 10 млн грн – пропагандистська діяльність (із них 2 млн грн – реклама на телебаченні).

Блок Петра Порошенка витратив 33 млн грн, з яких 20 млн грн – на місцеві осередки, а Народний Фронт – 22 млн грн. Всі гроші пішли на зарплату – 8 млн грн, оренду – 7 млн грн та податки – 5 млн грн.

Нагадаємо, з січня до березня 2018 року 180 політичних партій України з 255 не задекларували жодних витрат та подали порожні звіти. Ще близько 100 партій взагалі не подали звіти до НАЗК.

Додамо, вибори президента України стартують 31 березня 2019 року. У жовтні політичні аналітики Олексій Роговик і Тарас Радь розповіли про роль технічних кандидатів на президентських виборах 2019 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.