Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Вівторок, 13 листопада 2018, 15:36

Вибори президента-2019 обійдуться у 2,3 мільярди гривень

вибори

На проведення президентських виборів у березні 2019 року у держбюджеті передбачено 2,35 млрд грн.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив заступник голови Центральної виборчої комісії Євген Радченко, у проекті державного бюджету на 2019 рік закладено 2,35 млрд грн на вибори президента України навесні наступного року.

"Загальна кількість коштів, передбачених на цей момент у держбюджеті на 2019 рік, що стосується виборів президента України, становить 2 млрд 354 млн 880 тис грн. Із цих коштів на перший тур заплановано 1,5 млрд грн, на другій – 848 млн грн", – наголосив Євген Радченко.

Вибори президента України стартують 31 березня 2019 року.

Додамо, у жовтні міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах наступного року. Він сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.

Також у жовтні політичні аналітики Олексій Роговик і Тарас Радь розповіли про роль технічних кандидатів на президентських виборах 2019 року.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.