Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мітинг проти закону про розмитнення авто

ФБ Зінкевича

Вівторок, 20 листопада 2018, 10:12

У двох районах Львівщини активісти прекрили трасу Київ – Чоп через закон про "євробляхи" (оновлено)

мітинг проти закону про розмитнення авто

Власники авто на іноземній реєстрації перекрили дорогу у селах Новий Милятин та Розвадів, протестуючи проти нового закону про розмитнення авто.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівщини.

Сьогодні о 09:40 год власники авто на іноземній реєстрації перекрили рух транспорту на трасі Київ – Чоп в Розвадові Миколаївського району та в селі Новий Милятин Буського району.

Як додали у патрульній службі, у селі Новий Милятин автивісти наразі пропускають автівки.

Крім цього, з 19 листопада активісти перекривають рух авто в Закарпатській області в селі Нижні ворота.

Нагадаємо, сьогодні акція проти величезних ставок розмитнення автомобілів в Україні триває також й під стінами Львівської міськради, а минулого тижня активісти пікетували будівлю Львівської ОДА.

Додамо, раніше Верховна Рада схвалила нову модель оподаткування легкових авто. Зокрема, встанолюються базові ставки акцизного податку для нового авто з бензиновим двигуном об'ємом до 3000 куб.см у 50 євро за одиницю, для більш кубатурних – 100 євро, а для дизельних авто до 3500 куб.см ставка складе 75 євро, для більш кубатурних – 150 євро. Далі до базових ставок будуть застосовуватися два коефіцієнта: від об'єму двигуна та від віку транспортного засобу.

Цей закон підтримали 20 нардепів з Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.