Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття дороги у Розвадові

патрульна поліція Львівщини

Середа, 21 листопада 2018, 10:37

На Львівщині власники авто на "євробляхах" вдруге за два дні заблокували трасу Київ – Чоп (оновлено)

перекриття дороги у Розвадові

Сьогодні власники авто на іноземній реєстрації перекрили дорогу у селах Розвадів та Новий Милятин, протестуючи проти нового закону про розмитнення авто.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівщини.

Сьогодні зранку, близько 10:00 год у селах Розвадів Миколаївського району та Новий Милятин у Буського району активісти "Авто Євро Сила", власники авто на іноземній реєстрації, перекрили для проїзду транспорту трасу Київ – Чоп.

Нагадаємо, вчора акція проти величезних ставок розмитнення автомобілів в Україні тривала також й під стінами Львівської міськради, активісти перекривали дорогу у селах Новий Милятин та Розвадів, протестуючи проти нового закону про розмитнення авто.

Минулого тижня власники авто пікетували будівлю Львівської ОДА.

Додамо, раніше Верховна Рада схвалила нову модель оподаткування легкових авто. Зокрема, встанолюються базові ставки акцизного податку для нового авто з бензиновим двигуном об'ємом до 3000 куб.см у 50 євро за одиницю, для більш кубатурних – 100 євро, а для дизельних авто до 3500 куб.см ставка складе 75 євро, для більш кубатурних – 150 євро. Далі до базових ставок будуть застосовуватися два коефіцієнта: від об'єму двигуна та від віку транспортного засобу.

Цей закон підтримали 20 нардепів з Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.