Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівелектротранс

Середа, 21 листопада 2018, 11:57

Лише одна компанія подалась на тендер закупівлі 50 тролейбусів для Львова

Львівелектротранс

Пропозицію на участь у тендері подав консорціум у складі ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс" та ПАТ "Концерн Електрон".

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Сьогодні, 21 листопада, тендерний комітет ЛКП "Львівелектротранс" відкрив пропозиції на закупівлю 50 дванадцятиметрових тролейбусів для Львова  за кошти ЄБРР. 

Як виявилось, пропозицію подав лише один учасник – консорціум у складі ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс" та ПАТ "Концерн Електрон", хоча тендерну документацію закупили 6 фірм. 

"Наш тендерний комітет, спільно з консультантами від ЄБРР опрацює тендерну документацію на відповідність вимогам "Львівелектротрансу" та надасть результат оцінки на узгодження ЄБРР, який затвердить рішення та призначить переможця. Більше деталей повідомимо згодом", – зазначив директор ЛКП "Львівелектротранс" Олег Береза. 

Нагадаємо, Львівська міськрада оголосила тендер на закупівлю 50 нових тролейбусів за кошти ЄБРР 27 вересня.

Додамо, на закупівлю виділили 17 млн грн. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.