Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Середа, 28 листопада 2018, 13:14

З грудня до Брюхович курсуватимуть нові маршрутки

львівські маршрутки

З 10 грудня міськрада Львова запускає в тестовому режимі два великі автобуси до смт. Брюховичі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Андрій Білий, з 10 грудня в смт. Брюховичі зі Львова курсуватимуть два великі автобуси.

"З 10 грудня плануємо запускати перші великі автобуси на Брюховичі для того, щоб покращити комфорт і якість перевезень для людей, які там живуть. Графік руху маршруту буде розроблений і доведений до мешканців, щоб ним було зручно користуватись", – наголосив Андрій Білий.

За його словами, маршрут, який обслуговуватиме ЛК П "АТП-1", запускають у тестовому режимі терміном на 1 місяць, а після цього у міськраді вже прийматимуть рішення щодо збільшення кількості машин на маршруті. 

Нагадаємо, нещодавно міськрада оприлюднила стратегію розвитку транспорту у Львові до 2020 року. Йдеться про вровадження електронного квитка та оновлення транспорту.

Також 26 листопада на громадських слуханнях громада Львова не підтримала пропозицію підняти ціни за проїзд у маршрутках. Вартість проїзду у міських маршрутках востаннє піднімали у грудні 2017 року. Тоді ціна за проїзд зросла з 4 грн до 5 грн. А з 16 квітня підняли до 5 гривень ціну за проїзд у трамваях і тролейбусах міста.

Додамо, у Львові планують змінити маршрути автобусів № 12, 30, 35 та 54, а також п'ять трамвайних маршрутів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.