Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Візняк

Четвер, 29 листопада 2018, 12:44

Візняк може очолити Львівський палац мистецтв

Юрій Візняк

У конкурсі на посаду директора Львівського палацу мистецтв переміг Юрій Візняк.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні конкурсна комісія облради обрала на посаду генерального директора комунального закладу культури ЛОР культурно-мистецького центру "Львівський палац мистецтв" Юрія Візняка.

Візняк був єдиним претендентом на цю посаду, а за його кандидатуру проголосували одноголосно усі члени комісії.

Відтак конкурсна комісія рекомендуватиме на наступній сесії облради призначити Юрія Візняка на посаду керівника Львівського палацу мистецтв терміном на 5 років.

Нагадаємо, у жовтні облрада оголосила конкурс на посаду генерального директора Львівського палацу мистецтв. На початку березня депутат Львівської обласної ради Юрій Візняк став тимчасово виконуючим обов'язки директора Палацу мистецтв. А у травні 2016 року Юрій Гнатковський переміг у конкурсі на посаду директора Палацу мистецтв, до того він обіймав цю посаду 8 років, однак він вирішив залишити Палац мистецтв.

Додамо, у вересні аудитори виявили в Львівському палаці мистецтв фінансові порушення на понад 1,9 млн грн та розтрату 800 тис грн.

Юрій Візняк є завідувачем кафедри Львівського університету бізнесу та права, першим заступником голови Львівської ТО Радикальної партії Олега Ляшка.

У 2006-2012 рр. він очолював Мостиську та Городоцьку РДА, а у 2012 році його призначили директором Державного комунального підприємства Львівської облради "Львівторф". Також Візняк у 2016 році був в.о. директора КП "Телекомпанія "Львів-ТБ".

У минулому році Візняк задекларував 360 922 грн загального доходу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.