Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АТП №1

Понеділок, 3 грудня 2018, 13:28

Автобус 5А змінить маршрут

АТП №1

Виконавчий комітет Львівської міськради затвердив зміни в автобусному маршруті №5А.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів

Сьогодні, 3 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс затвердив зміни у маршруті №5А. 

Відповідно до нього автобус не зупинятиметься на вул. Тракт Глинянський.

Оновлена схема маршруту виглядає так: м. Винники (вул. Галицька) – вул. Личаківська – вул. Підвальна – вул. І. Гонти – пл. Різні – просп. В. Чорновола – просп. Свободи – пл. Галицька – вул. Личаківська – м. Винники (вул. Галицька).

Нагадаємо, від 12 листопада абтобуси №47А їздять до станції Підзамче. 

Також, Управління транспорту Львівської міськради планує  змінити маршрути автобусів № 12, 30, 35 та 54 через нерентабельність. Мешканці можуть подавати свої пропозиції щодо змін на сторінці управління у Фейсбуці.

Додамо, нещодавно львівські перевізники погодились безкоштовно перевозити пенсіонерів, якщо ціну за проїзд піднімуть до 7-8 грн. 

Зазначимо, на громадських слуханнях у міській раді громада не підтримала пропозицію підняти ціну на проїзд у маршрутках. Однак міськрада була готова збільшити тариф на проїзд у громадському транспорті Львова лише за умови безкоштовного перевезення пенсіонерів.

Також, у жовтні львівські перевізники заявили, що вимагають негайно підняти вартість проїду у маршрутках до 6,5 грн, а після обговорень встановити тариф за проїзд у 9 грн.

Вартість проїзду у міських маршрутках востаннє піднімали у грудні 2017 року. Тоді ціна за проїзд зросла з 4 грн до 5 грн. А з 16 квітня підняли до 5 гривень ціну за проїзд у трамваях і тролейбусах міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.