На Сихові вперше відбудеться Рідзвяний ярмарок

Понеділок, 3 грудня 2018, 13:40

Різдвяний ярмарок облаштують на площі перед кінотеатром ім. О. Довженка.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради погодив організацію та проведення різдвяного ярмарку на площі перед Культурно-освітнім центром ім. О. Довженка, – передає кореспондент Варіантів.

З 14 грудня 2018 року до 14 січня 2019 року на площі перед Культурно-освітнім центром ім. О. Довженка, що на Сихові, вперше проходитиме  Різдвяний ярмарок.

Організатором цього різдвяного ярмарку є ТзОВ "Львівські ярмарки", яка також облаштовує Різдвяний ярмарок перед Львівською оперою та на площі Ринок у Львові.

Різдвяний ярмарок на Сихові триватиме з 11.00 год до 22.00 год у будні дні, а у святкові та вихідні дні – з 10.00 год до 23.00 год. Площа ярмарку – 65 кв.м.

ТзОВ "Львівські ярмарки" також має встановити на площі перед кінотеатром 15 смітників, а також 3 контейнерів для сміття, обмежити продаж напоїв у скляній тарі під час проведення заходу.

Зазначимо, Різдвяний ярмарок у Львові на площі Ринок та проспекті Свободи триватимез 7 грудня по 20 січня з 11:00 до 23:00 год.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Львівські ярмарки" зареєстроване у Львові, власниками компанії є Віктор Олянишин, Роман Кедик, Ігор Фіняк. ТзОВ "Львівські ярмарки" з 2007 року займається функціювання атракціонів і тематичних парків.

Додамо, міськрада планує реставрувати площу перед кінотеатром ім. О.Довженка. Згідно із проектом реконструкції, тут відреставрюють фонтани та збережуть пішохідну зону.

Мітки: виконком ЛМР, ЛКП "Культурно-освітній центр ім. О. Довженка", новини львова, різдвяний ярмарок, Сихів